Faste læsere

tirsdag den 25. marts 2014

Fra jord til bord - gruppeopg.




I forbindelse med dokumentationen af vores jord til bord opgave, valgte vi i studiegruppen at tage et smut til Bazar Vest i Århus. Dette var et kultur møde af dimensioner, hold da op hvor var det spændende. Der var alt hvad hjertet begærer af ting og sager, både spiseligt og nonfood fra fjerne lande, og alle sanser blev pirret, og indkøbs tasken fuld. Det var et sammentræf af mange etniciteter.




For en forhenværende slagter var der mange spændende og
ukendte udskæringer at kikke på.



 Kvaliteten af kødet var bestemt i orden, men der var ting og sager man ikke normalt ser i en dansk slagterafdeling...





 Dagens frokost. Lækkert...










1 kommentar:

  1. Ja det var nogle anderledes "kød-stykker" - og lammekoteletterne var godt nok hunde dyre - men store flotte og rigtig lækre. Den mango ret tror jeg da jeg vel efterprøve -- Uhmm hvor det ser godt ud.

    SvarSlet